Over ons

Welkom!

Bij het Newkoncept restaurant kunt u terecht voor heerlijke cocktails en prachtige gerechten met verse ingrediënten.

Vincent en Kurt steken iedere dag weer enthousiasme and vooral veel liefde in alles wat ze doen voor Newkoncept. Beide gespecialiseerd in de keuken, nemen ze niet af van de kwaliteit in hun gerechten alsook de gehele beleving van een bezoekje bij Newkoncept.

Het mooie en gezellige interieur, van houten wanden tot gouden accenten werd trouwens door Vincent zelf ontworpen! Daarnaast zorgt Kurt ervoor tweemaal per week naar Zeeland te gaan voor het halen van mosselen, oesters en kreeften. Versheid en smakelijkheid gegarandeerd dus!

Wist je trouwens dat zij op 5 september, 2021, het record voor het grootste mosselplein van België hebben verbroken? Dit gebeurde op het Kolonel Dusartplein te Hasselt.

Oesters

U heeft de keuze tussen gegratineerd of gewoon lekker natuur.

Mosselen op 16 verschillende bereidingswijzen

In ons grill-mossel huis bereiden we mosselen op 16 verschillende bereidingswijzen. Ontdek al onze bereidingswijzen op de menukaart.

Steak

In het Newkoncept kan je, uit onze glazen koeltoog, uit 3 soorten rund kiezen. Deze zijn geprijsd per 100 gram. Je bepaald zelf hoe groot en dik je steak wordt. De chef zal deze graag voor je op gewenste grootte en dikte afsnijden en grillen zoals je het graag hebt.